Nidelv

Kalesje til Nidelv
Vi produserer raskt og enkelt - se alle modellene

_DSC0392

På jakt etter en Nidelv kalesje?

Det er mange årsaker til at vi noen ganger trenger en ny kalesje til båten. Enten den trenger å skiftes ut, om den har fått en skade, eller om du rett og slett vil fornye båten din. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste båter, blant annet Nidelv. Vi har også flere tips til vedlikehold og småreparasjoner du enkelt klarer selv.

Trenger du en ny Nidelv kalesje, men er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så vi hjelper deg mer enn gjerne.

På jakt etter en Nidelv kalesje?

Bestill raskt og enkelt i vår nettbutikk eller ta kontakt om du har spørsmål

Velg din modell​

Den største suksessen i norsk fritidsbåthistorie

Nidelv, også kjent som Nilsen Båtbyggeri, ble etablert i 1929 av Nils Nilsen. Navnet kommer fra Nidelva i Aust-Agder og selskapet har fortsatt sitt hovedkvarter i Bjorbekk i samme fylke. Nidelv startet med plastbåtproduksjon i 1966, og allerede i 1968 ble Nidelv 24 lansert. Dette er båten som regnes som den største suksessen i norsk fritidsbåthistorie. 

Solide båter med lekre linjer

Nidelv er en av Norges mest populære båter, og med god grunn. Vi har produsert kalesjer for Nidelv båter i en årrekke, og har flere malnummer i vår database. De mest populære er Nidelv 18, Nidelv 24, Nidelv 26 og Nidelv 28. Vi har dermed kalesjer til både nye og gamle modeller, som gjør at du har muligheten til å ta godt vare på båten din så lenge du ønsker. Vi produserer med rett passform og med den beste kvaliteten, og du bestiller enkelt fra vår nettbutikk. Betaling kan gjøres direkte, via Klarna delbetaling eller faktura. Enkelt, raskt og kvalitet i alle ledd!

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for båten din. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummer slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Våre kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge. Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav.

Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold.

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge. Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav. Vi leverer TradTex-duk og LightTex-duk.